• DE
  • ES
  • EN
  • NL
Google+twitterfacebook
slide-1

Een PHP Freelancer waar je op Bouwen kan

vector art

Concurrerend tarief

Tijd is geld. Door mijn ervaring hoef ik het wiel niet meer uit te vinden en bespaar ik dus geld. Ook maak ik gebruik van open source bouwblokken en werk ik slim samen met een team van professionele PHP ontwikkelaars.

fonts

Kwaliteit gegarandeerd

Ik heb meer dan 15 jaar PHP ervaring en ben op veel gebieden gecertificeerd. Alle opgeleverde PHP bestanden zijn door mij uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

drawing

Goed beveiligd

Een gehackte website is het laatste waar je op zit te wachten. Daarom wordt er bij elk project extra aandacht besteedt aan de beveiliging.

sketchbook

Gratis offerte

Betaal niet te veel! Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk deze met andere voorstellen. Het is een kleine moeite die je veel kan opleveren.


Stop met zoeken. Bel Jeroen nu op 020-7775488

Drink daarna een lekkere kop koffie om te vieren dat je project in goede handen is en snel klaar zal zijn.


Let op bij het inhuren van een PHP freelancer

Het inhuren van een freelance PHP programmeur is niet altijd even makkelijk. Hoe weet je of je een goede ontwikkelaar te pakken hebt? Ik heb een checklist opgesteld die je kan helpen.

Een opgeleverde website die er op het eerste gezicht goed uitziet kan toch tegenvallen. Is er bijvoorbeeld aandacht besteed aan de vindbaarheid? Behalve vindbaarheid zijn er nog tal van andere aspecten waar je aan moet denken. Wat zijn de veiligheidseisen? Moet de site snel zijn? Wat gebeurt er als de ontwikkelaar ziek wordt, vertraagt je project dan of neemt iemand het over? Lees meer hierover in mijn complete checklist...


Mijn werk

Portfolio - Marktplaats.nl

Nieuwe functies voor Markplaats.nl beheerders

Portfolio - Webwinkel voor Dummies

Bijgedragen aan hoofdstuk over beveiliging


Klanten zeggen

Mijn eigen site heb ik gebouwd en beheerd met een standaard programma van mijn provider. Toen ik extra functies moest implementeren in deze site liep ik tegen mijn grenzen aan. Ik heb Jeroen toen benaderd voor hulp. Hij heeft dit zeer snel en vakkundig opgelost. Het resultaat was naar mijn wens evenals de kosten hiervoor. De communicatie verliep bijzonder vlot en prettig. Ik heb al weer een nieuwe klus klaarliggen waarvoor ik hem heb ingehuurd. Aanrader!

Paul Wilms
Huisarts

Jeroen is iemand die alles voor elkaar krijgt, hij is niet alleen erg bedreven in PHP maar weet ook veel van servers, databases en security af. Door zijn brede kennis vertrouw ik hem mijn projecten altijd met een goed gevoel toe.

Verder is hij erg duidelijk in zijn communicatie en stipt met opleveringen.

Als je de kans hebt om hem in te huren, dan zou ik deze zeker grijpen!

Martin Koel
Pregly.com

A very knowledgeable person, he was always one step ahead in providing solutions. A pleasure to work with.

Wai Keung Man
Telfort

Ik heb op een prettige manier samengewerkt met Jeroen. Hij is communicatief sterk en ik had het gevoel dat hij erg betrokken was bij het project. Hij heeft de uren in het project gestopt die nodig waren om de deadlines te halen, dat heb ik als erg plezierig ervaren. Hij zit in de oplossingmode, doet nooit lastig en bewandelt altijd een weg naar de oplossing. Daarnaast is hij natuurlijk een deskundige programmeur!

Eric Jones
ABN AMRO

Een veelzijdig, intelligent persoon die op een normale manier kan communiceren. Betrouwbaar, daadkrachtig. Tijdens de samenwerking heb ik veel geleerd van hem.

Robert Vlug
Auteur