• DE
  • ES
  • EN
  • NL
Google+twitterfacebook

Wat klanten zeggen

Veelzijdig, communicatief en daadkrachtig.
Dat lijken wel de meest gebruikte woorden als je klanten over Jeroen vraagt.


member
Paul Wilms

Huisarts
 

Mijn eigen site heb ik gebouwd en beheerd met een standaard programma van mijn provider. Toen ik extra functies moest implementeren in deze site liep ik tegen mijn grenzen aan. Ik heb Jeroen toen benaderd voor hulp. Hij heeft dit zeer snel en vakkundig opgelost. Het resultaat was naar mijn wens evenals de kosten hiervoor. De communicatie verliep bijzonder vlot en prettig. Ik heb al weer een nieuwe klus klaarliggen waarvoor ik hem heb ingehuurd. Aanrader!

member
Martin Koel

Eigenaar
Pregly.com

Jeroen is iemand die alles voor elkaar krijgt, hij is niet alleen erg bedreven in PHP maar weet ook veel van servers, databases en security af. Door zijn brede kennis vertrouw ik hem mijn projecten altijd met een goed gevoel toe.

Verder is hij erg duidelijk in zijn communicatie en stipt met opleveringen.

Als je de kans hebt om hem in te huren, dan zou ik deze zeker grijpen!

Eric Jones
Eric Jones

Projectmanager
ABN AMRO

Ik heb op een prettige manier samengewerkt met Jeroen. Hij is communicatief sterk en ik had het gevoel dat hij erg betrokken was bij het project. Hij heeft de uren in het project gestopt die nodig waren om de deadlines te halen, dat heb ik als erg plezierig ervaren. Hij zit in de oplossingmode, doet nooit lastig en bewandelt altijd een weg naar de oplossing. Daarnaast is hij natuurlijk een deskundige programmeur!Robert Vlug
Robert Vlug

Auteur
'Webwinkel voor Dummies'

Een veelzijdig, intelligent persoon die op een normale manier kan communiceren. Betrouwbaar, daadkrachtig. Tijdens de samenwerking heb ik veel geleerd van hem.

member
Wai Keun Man

Tester
Telfort

A very knowledgeable person, he was always one step ahead in providing solutions. A pleasure to work with.
Bel nu  020-7775488 , dan kun je binnenkort hun ervaringen delen.