• DE
  • ES
  • EN
  • NL
Google+twitterfacebook

WordPress

WordPress website nodig?
Ik help je jouw visie te realiseren!


WordPress

WordPress is inmiddels één van de meest gebruikte programma's om website mee te maken en te beheren. In eerste instantie gemaakt voor het bijhouden van een blog, tegenwoordig kun je er alle kanten mee op. Zo'n kwart van alle websites zijn gemaakt met WordPress (zie het rapport van W3 Techs Web Technology Surveys). WordPress heeft veel kant-en-klare mogelijkheden voor het zelf aanmaken en beheren van webpagina's. Daarnaast is er een aanzienlijk aantal uitbreidingen (plugins) beschikbaar waarmee allerlei nieuwe functionaliteiten toegevoegd kunnen worden zonder al te veel werk. Denk hierbij aan bijv. evenementenbeheer, profielen website (sociaalnetwerksite), contact formulier, webwinkel, SEO, etc.

Sjablonen

Het meeste werk gaat daarom meestal zitten in het ontwerp van de website en dit vertalen naar een WordPress sjabloon, ook wel template genoemd. Als je nog geen ontwerp hebt kan ik je daar ook bij helpen. Heb je al een ontwerp, kijk ik of dat eenvoudig direct in een WordPress sjabloon te vertalen is, of maak ik er eerst een HTML ontwerp van, welke dan als basis dient voor het WordPress template voor jouw website.

Voorbeeld

WordPress - Derks.IT

Voorbeeld

WordPress - Conquistacoach

Veiligheid

Er zijn vaak meldingen van fouten in WordPress waardoor kwaadwillende personen een WordPress website kunnen misbruiken voor hun eigen gewin. Vaak zit het probleem niet in het WordPress systeem zelf maar in één van de geïnstalleerde plugins. Daarom geef ik altijd het advies om enkele beveilingsplugins te installeren die (een deel van) deze problemen kunnen detecteren, (tijdelijk) verhelpen of soms zelfs voorkomen.
Bijvoorbeeld:


Vergeet niet de configuratie van deze plugins aandachtig door te nemen om het gewenste effect te hebben.Netwerk

Omdat ik niet altijd tijd heb of er mogelijk andere programmeurs zijn die meer kennis hebben met betrekking tot jouw specifieke wensen, werk ik vaak samen met andere programmeurs zodat ik je altijd verder kan helpen.


Bel nu  020-7775488 , dan heb je binnenkort je WordPress website online!