• DE
  • ES
  • EN
  • NL
Google+twitterfacebook

Blog

Producten zijn verdwenen na de invoer in Magento? Een mogelijke oplossing!


Dit artikel is oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd op het Magentron blog als Products have disappeared after import into Magento? A possible solution!.

Geplaatst op vrijdag 16 december 2011 door Jeroen Derks.

Het is me eerder gebeurd, maar natuurlijk was het al zo lang geleden dat de oplossing alleen maar passief beschikbaar was in mijn hersenen. Dus ik een hoop producten (opnieuw) geïmporteerd. Maar deze keer leken alle producten die ik had ingevoerd verdwenen. Ik controleerde de database, maar de producten stonden er wel in. Hoe dit probleem op te lossen?

Ik kon niet veel over vinden op het internet, maar na het lezen van Uploaded products do not show on front end, gingen mijn hersenen weer werken en ik dacht: "Eureka! Het moet de locale instelling van de backend" (die ik fageuly herinneren dat veranderde na het installeren van locale bestanden). Helaas Magento's import-functionaliteit maakt gebruik van een tekst waarde voor een aantal velden. Afhankelijk van de ingestelde locale verschillende teksten voor dezelfde waarden. Dus, als je een import die werkt op een locale (laten we zeggen en_US), dan is het waarschijnlijk niet zal werken met een andere locale (en eigenlijk te breken van de site op een zeer onprofessionele manier).

Hopelijk helpt dit artikel andere Magenteers, veel geluk te helpen en kan de kracht te zijn met u!

Laat me weten of je hier wat aan hebt gehad! (of niet)